Valikko Sulje

Ajo-ohjeet ja pysäköinti

Klaukkalan urheilualue sijaitsee 5,5 km valtatie 3:n liittymästä numero 11 sijaitsevassa Klaukkalan taajamassa. Napsauta karttaa tarkastellaksesi sitä lähemmin.

Suosittelemme Vt3:n suunnasta saapuvia ajamaan liittymän 11 kautta. Myös pohjoisempana olevassa liittymässä numero 12 on opasteet Klaukkalaan, mutta lopullinen yhteys ei ole valmis ja kiertotien opasteet ajattavat pidempää reittiä ja paikallisen asuinalueen läpi.

Joukkoliikenne

Klaukkalan joukkoliikenneyhteytenä toimii linja-auto ja Matkahuollon reittioppasta löydät kisaseurueellesi sopivimman joukkoliikenneyhteyden Klaukkalaan. Klaukkalan matkakeskuksesta on 450 m urheilualueelle.

Pysäköinti

Maksuttomat pysäköintialueet P1-P3 ovat kilpailijoiden käytössä ja P2-P3 toimivat myös kilpailun ja kisatorin yleisöpysäköintialueina. Alue P4 on varattu kisatorin näytteilleasettajille ja järjestäjille. Näille paikoille on pysäköinnin ohjaus. Lisäksi pysäköinti on mahdollista Klaukkalan jäähallin parkkipaikalta Lepsämäntien toiselta puolelta, Urheilupuiston koulun ja Arkadian yhteislyseon pihoista.

  • Liikuntaesteisille on varattu omat pysäköntipaikat välittömästi urheilukentän, kisatorin ja Monikon läheisyydestä
  • Linja-autojen lastausalue on Monikon ja kisatorin edustalla. Linja-autojen pysäköinti tapahtuu jäähallin parkkipaikalla
  • Saapuminen ensisijaisesti Lepsämäentieltä liikennevaloista Kisakujaa pitkin opasteiden mukaisesti
  • Poistuminen pysäköinnin ohjaajien opastuksen mukaisesti

Asuntoautot ja -vaunut

Asuntoautot ja vaunut pysäköidään Klaukkalan jäähallin pysäköintialueelle. Alueella ei ole pysäköinnin ohjausta, eikä sähköä. Leiriytyminen kilpailupaikalla ja sen pysäköintialueilla on kielletty. Suosittelemme lähialueella olevia useita caravan-alueita leiriytymiseen.