Valikko Sulje

Tapahtumainfo

Kilpailut käydään Klaukkalan urheilukentällä, Kuntotie 3-7, 01800 Klaukkala. Aluekartan löydät tältä sivulta ja lisäksi olemme kasanneet omille sivuilleen:

Lataa aluekartta (PDF)

Tapahtuma-alue

Kilpailukanslia sijaitsee Monikossa, tekonurmen puoleisella seinustalla. Kilpailukansliaan kuljetaan B-ovesta ja se sijaitsee toisessa kerroksessa. Jonotathan ruuhkaisina aikoina kansliaan johtavalla käytävällä. Huomioithan toiset urheilijat ja huoltajat tullessasi ja poistuessasi kilpailukansliasta. 

Wc- ja pukuhuonetilat sijaitsevat Monikon tekonurmen puoleisella sivustalla. Wc-tiloja löytyy myös Monikon urheilukentän puoleisesta päädystä ja Monikon pääsisäänkäynnin aulasta. Lisäksi kisatorin alueella on bajamajoja.  

Välinetarkastus on urheilualueen huoltorakennuksessa. Tarkemmat ohjeet löydyvat kisainfosta.

Kokoontuminen sijaitsee urheilukentän ja jalkapallohallin välisellä kentällä olevassa teltassa. Kokoontumistelttaan on pääsy vain urheiliijoilla ja sinne saavutaan erillisen aikataulun mukaisesti. Tarkemmat ohjeet urheilijioille kisainfossa.

Poistuminen kentältä tapahtuu kaikkien kilpailijoiden osalta maalin lähistöllä olevan ns. Mixed Zone -alueen kautta. Alue on tarkoitettu vain urheilijoille ja akkreditoiduille median edustajille.

Palkintojenjako järjestetään kisatorilla (katso kartta). Sarja- ja lajikohtaisen palkintojenjaon aikataulun löydät kilpailun aikataulusta. Palkintojen jaon kokoontuminen on välittömästi palkintojenjakopaikan takana.

Lämmittelykentät

Verryttelyyn on varattu kolme erillistä lämmittelyaluetta, joille pääsy on sallittu on vain kilpailuun osallistuville urheilijoille ja heidän valmentajilleen.

  • Lämmitellykenttänä toimiva tekonurmikenttä löytyy välinetarkastustilan takaa, jalkapallohallin lounaispäädystä ja sen yhteydessä on myös toinen pienempi tekonurmialue.
  • Lyhyt juoksusuora löytyy jalkapallohallin koillispäädystä
  • Pitkien heittojen lämmittelykenttänä toimii urheilukentän ja Klaukkalan koulun välissä oleva hiekkakenttä. Kenttä on tarkoitettu vain ennen kilpailua tarkoitettuun lämittelyyn ja sen käyttäminen harjoitteluun on kielletty.

Kentän ympäristössä on myös laaja päällystettyjen ja päällystämättömien keveynliikenteen väylien verkosto, jota voi lämmittelyyn. Näitä väyliä ei ole kuitenkaan varattu vain kilpailun käyttöön, joten niillä tulee liikkua muut väylien käyttäjät huomioiden.

Kisatori

Nurmijärven kunnan järjestämä kisatori on avoinna lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16. Kisatorilta löydät yhteistyöyritysten telttoja, kisakioskin sekä esiintymislavan. Kisatorilla suoritetaan myös kilpailun palkintojenjaot. Kisatorin tarkempi ohjelma löytyy kisatorin teemasivuilta. Kisatorilla esiintyy mm.  Nurmijärven opiston bändejä ja sunnuntaina kisatorin lavalle kiipeää myös tubettaja Mikirotta.

Kioskit ja ruokailu

Kioski palvelee kisatorilla. Kioskista on saatavilla kylmää ja kuumaa juotavaa sekä suolaista ja makeaa pientä purtavaa. Jäätelökioski palvelee kentän välittömässä läheisyydessä katsomon päädyssä.

Kisaruokala sijaitsee urheilukentän läheisyydessä Klaukkalan koulun ruokalassa.

Aukioloajat:

pe 12.8. klo 15.00 – 19.00
la 13.8. klo 11.00 – 17.00
su 14.8. klo 11.00 – 16.00

Ruokalippuja myydään ennakkoon 10 €/kpl Nurmijärven Yleisurheilun verkkokaupassa. Tilaukset tulee tehdä ennakkoon viimeistään 4.8. Kisaviikonlopun aikana ruokalippuja on myynnissä rajoitettu määrä kisatorilla olevassa kioskissa. 

Majoitus

Kisajärjestäjä suosittelee seuraavia majoitusvaihtoehtoja. Suosittelemme varaamaan tarvittavat majoitukset mahdollisimman nopeasti, sillä Uudellamaalla on runsaasti isoja tapahtumia SM-kilpailuviikonloppuna. 

Hotelli Korpilampi (etäisyys kilpailupaikalle 10 km)
Korpilammentie 5, 02970 Espoo 
Puh. 09 613 8411
myynti@korpilampi.fi
Varaukset suoraan hotellista.

Hotel Sveitsi (etäisyys kilpailupaikalle 38 km)
Härkävehmaankatu 4, 05900 Hyvinkää 
kisatarjous: 15% alennus päivän alimmasta hinnasta. 
Varaukset nettikoodilla YUSM22. Paikkoja rajoitetusti, varaa heti.

Scandic Helsinki Airport (etäisyys kilpailupaikalle 21 km)
Lentäjäntie 1, 01530 Vantaa
Puh. 0300 308 414

Scandic Hyvinkää (etäisyys kilpailupaikalle 39 km)
Hämeenkatu 2-4, 05800 Hyvinkää
Puh. 0300 308 416